Voorbeeldafbeelding

Van Asten Group, een (h)echt familiebedrijf

De Van Asten Group is een trots familiebedrijf en een toonaangevende speler in de agrarische sector, zowel nationaal als internationaal. Met vestigingen in zowel Nederland als Duitsland zijn wij actief in de varkenshouderij en de akkerbouw. Wij lopen voorop op het gebied van energietransitie met behulp van biogas, groengas, zonne-energie en WKO-systemen.

Wij geloven in het belang van vooruitgang en investeren daarom voortdurend in nieuwe technologieën en methoden om onze bedrijfsvoering te verbeteren en onze impact op het milieu te verminderen. Door middel van onderzoek en ontwikkeling blijven we zoeken naar nieuwe manieren om efficiënter te produceren en processen te optimaliseren. Op deze manier willen we niet alleen bijdragen aan een duurzamere toekomst voor ons bedrijf, maar ook voor de agrarische sector en de samenleving als geheel.

Tradities en betrokkenheid van de familie van Asten

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan onze tradities en de betrokkenheid van de familie Van Asten. De eigenaren van de Van Asten Group, Roland van Asten, Marko van Asten en Monique van de Wolfshaar-van Asten, zijn de kinderen van onze oprichters Henry en Nelly van Asten-van Gennip. De sterke familiebanden geven ons bedrijf een gevoel van continuïteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Samen met onze 200 gemotiveerde medewerkers vormen wij een gezonde, maatschappelijk verantwoorde onderneming in de sector.

Wij streven naar een toekomst voor de volgende generatie, waarin onze circulaire aanpak bijdraagt aan een stabiele en gezonde voedselvoorziening.

Bedrijfsvideo

Van Asten Group in vogelvlucht

Contact
Van Asten Group
Kerkedijk 1
6029 RS STERKSEL
Meer informatie?